Dine Skjebnetall

Velg tre tall fra listen under for å finne dine skjebnetall. Første tall du velger representerer din fortid, andre tall din nåtid og tredje tall din fremtid.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Bestill ditt personlige horoskop i dag!

Her kan du raskt og enkelt bestille ulike personlige horoskop med veiledning og retningslinjer i de forskjellige fasene i ditt liv. Vi tar utgangspunkt i din fødselsdato, fødselsklokkeslett og fødested i din horoskoputregning. Det er trygt og enkelt å bestille, da summen blir trukket fra ditt mobilabonnement. 

Velg horoskop:

Bestiller:Kontakt:

Ring en av våre
ledige rådgivere

 

Bella

Synsk, Medialveiledning, Tarot, Ekspert til å føle energier, englekort, Pendel, Reikihealing, Chakra Balansering, Healing av dyr og alt som er levende. Hei og velkommen til meg, Bella. Hos meg får du råd om livet ditt som gjør en forskjell. Jeg er født synsk med 29 års erfaring, raske og klare svar. Jeg konsulterer i fremtiden, fortid og nåtid, og som min hjelp har jeg guider og engler, jeg vet også om energier som omgir deg. Jeg bruker også tarotkort, anheng og englekort hvis du ønsker det. Du trenger ikke å fortelle meg om deg selv, men bare snakk om hva du vil svare eller vite. Jeg veileder deg og vet hva som kan være til nytte for deg i din fremtidige utvikling når det gjelder kjærlighet og økonomi og arbeid, og mer. Jeg er født med en healende gave og har jobbet med healing i mange år. Jeg er utdannet som Karuna Ki Reikimaster og i Animal Protection Healing i USA. Som inkluderer healing av alle mennesker, dyr og planter. Healing er en universell kraft som jeg er en kanal for med meget gode resultater. Jeg utfører ekstern chakrabalansering og se hvilke chakraer du trenger for å balansere og hva du trenger av hjelpemidler for å føle balanse og harmoni. Jeg har trening i å jobbe med den psykiske beskyttelsesflammen, hvor du får beskyttelse mot negative energier. Jeg tolker også bilder, og når jeg jobber som medium og konsulterer på telefon, kommer det ofte nære opp i lyset og gir deg en melding. Jeg coacher deg i spørsmål du står fast i og dermed hjelper deg videre. Jeg hjelper deg med å fjerne negative energier rundt deg og lære å skille dine og andres energi. Jeg kommuniserer også med dyr både i dette livet og med de som har krysset regnbuebroen. Jeg er rettferdig og ærlig i kommunikasjonen til deg og full tillit til at du er ærlig med deg selv når du konsulterer meg. Når jeg ikke konsulterer her, jobber jeg med juridisk rådgivning, primært i familierett og arvelov. Jeg er mye ute i naturen der jeg lader mine energier. Fotografering og arbeid med bilder ligger nær hjertet mitt på fritiden min, og noen malerier er malt når jeg har fått inspirasjon. Jeg og min mann har også kurs i Medial Development, Yoga, Reiki Healing, Meditasjoner og Holistisk Wellbeing. Føler du at et blad flyr rundt vinden og ikke kan lande? Ring meg, og vi vil løse det sammen. Jeg er seriøs og jobber selvfølgelig under konfidensialitet. Mange fornøyde kunder som kommer tilbake med positiv tilbakemelding. Velkommen til å konsultere meg. Bella - i lys og kjærlighet. UTDANNING / SKOLER / KURS: Jeg er udannet som Karuna Ki Reikimaster, Psykisk beskyttelse Flame og Animal Protection Healing, etc. i USA. Jeg er utdannet massør og akupunktør. Helsevesenet og TCM (Tradisjonell kinesisk medisin) inngår også i min utdanning. Deretter har jeg gjort noen mediale utdanningskurs med Ann Gotthold og Lena Ranehag bla. å trene og møte likesinnede mennesker.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
644

 

Christine

Født med alle evnene, hatt gavene siden fødsel. Bruker ikke noen verktøy. Ser tydelig og umiddelbart. Ser forsvunnende dyr og utfører dyrekommunikasjon. Åndelig helbredelse. Stor nøyaktighet, rask og klarsynt. Lang erfaring, 30 år. Kan gi deg ulike verktøy og nøklerr for å vokse som et menneske. Stor treffsikkerthet, rask og klarsynt. Utdanning / Skoler / KURS: Flere læremestere i mitt liv. Mange forskjellige kurs i personlig og åndelig utvikling.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
818

 

Harriet

Klarsynt, ærlig og seriøs. Med mange års erfaring kan jeg hjelpe deg med å gå videre med ny kraft og styrke i kjærlighet / relasjoner, arbeid og økonomi. Jeg kan hjelpe deg med nye tanker som gir deg positive endringer i livet og en bedre følelse av selvtillit.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
187

 

Arnhild

Jeg har i over 20 år veiledet mennesker som har hatt forskjellige former for utfordringer/stått overfor valg i livet. Ærlighet er mitt varemerke. Jeg formidler det jeg ser, noe som kan betyr at det ikke er det du ønsker å høre. Jeg har psykologisk innsikt og er klarsynt. Jeg har gjennom årene opparbeidet en stor krets av fornøyde tilbakevendende kunder. Velkommen du som søker svar!

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
168

 

 
Minfremtid er en ledende aktør av spåtjenester på telefon og internett. Vi har mange rådgivere med forskjellig kompetanse. Våre rådgivere er mediale og benytter seg av hjelpemidler som tarotkort, pendel, runer samt andre teknikker. Du finner mer informasjon om hver rådgiver i oversikten over rådgivere. For å kontakte en rådgiver, ringer du 815 68 389 og trykker koden for din valgte rådgiver. Du blir da satt i direkte kontakt med rådgiveren. Tjenesten koster 32,90,- per minutt fra du får svar. Fakturagebyr på kr 45 tilkommer, samt startavgift på kr 59. Flere spørsmål? Les våre brukerbetingelser. Ringer du fra bedriftstelefon? Endre din fakturaadresse.
Kundeservice: post@pregonor.se, 815 68 255. Åpningstider fra 10:00 – 14:00, mandag til torsdag. Ans: Pregonor AB