Snakk med en klarsynt

radgiverNavn
Ring: 815 68 389 Tast kode: 786
kr 32,90 pr. min

Elisabeth -kundefavoritt

Synskt medium og klarsynt. En av de mest brukte vi har. Fornøyde kunder. Jeg kanaliserer mine svar til deg med hjelp av mine guider og har medfødte gaver. Sertifisert hypnotisør, medium og regressionsterapeut. Svensktalende.

 

Bella

Synsk, Medialveiledning, Tarot, Ekspert til å føle energier, englekort, Pendel, Reikihealing, Chakra Balansering, Healing av dyr og alt som er levende. Hei og velkommen til meg, Bella. Hos meg får du råd om livet ditt som gjør en forskjell. Jeg er født synsk med 29 års erfaring, raske og klare svar. Jeg konsulterer i fremtiden, fortid og nåtid, og som min hjelp har jeg guider og engler, jeg vet også om energier som omgir deg. Jeg bruker også tarotkort, anheng og englekort hvis du ønsker det. Du trenger ikke å fortelle meg om deg selv, men bare snakk om hva du vil svare eller vite. Jeg veileder deg og vet hva som kan være til nytte for deg i din fremtidige utvikling når det gjelder kjærlighet og økonomi og arbeid, og mer. Jeg er født med en healende gave og har jobbet med healing i mange år. Jeg er utdannet som Karuna Ki Reikimaster og i Animal Protection Healing i USA. Som inkluderer healing av alle mennesker, dyr og planter. Healing er en universell kraft som jeg er en kanal for med meget gode resultater. Jeg utfører ekstern chakrabalansering og se hvilke chakraer du trenger for å balansere og hva du trenger av hjelpemidler for å føle balanse og harmoni. Jeg har trening i å jobbe med den psykiske beskyttelsesflammen, hvor du får beskyttelse mot negative energier. Jeg tolker også bilder, og når jeg jobber som medium og konsulterer på telefon, kommer det ofte nære opp i lyset og gir deg en melding. Jeg coacher deg i spørsmål du står fast i og dermed hjelper deg videre. Jeg hjelper deg med å fjerne negative energier rundt deg og lære å skille dine og andres energi. Jeg kommuniserer også med dyr både i dette livet og med de som har krysset regnbuebroen. Jeg er rettferdig og ærlig i kommunikasjonen til deg og full tillit til at du er ærlig med deg selv når du konsulterer meg. Når jeg ikke konsulterer her, jobber jeg med juridisk rådgivning, primært i familierett og arvelov. Jeg er mye ute i naturen der jeg lader mine energier. Fotografering og arbeid med bilder ligger nær hjertet mitt på fritiden min, og noen malerier er malt når jeg har fått inspirasjon. Jeg og min mann har også kurs i Medial Development, Yoga, Reiki Healing, Meditasjoner og Holistisk Wellbeing. Føler du at et blad flyr rundt vinden og ikke kan lande? Ring meg, og vi vil løse det sammen. Jeg er seriøs og jobber selvfølgelig under konfidensialitet. Mange fornøyde kunder som kommer tilbake med positiv tilbakemelding. Velkommen til å konsultere meg. Bella - i lys og kjærlighet. UTDANNING / SKOLER / KURS: Jeg er udannet som Karuna Ki Reikimaster, Psykisk beskyttelse Flame og Animal Protection Healing, etc. i USA. Jeg er utdannet massør og akupunktør. Helsevesenet og TCM (Tradisjonell kinesisk medisin) inngår også i min utdanning. Deretter har jeg gjort noen mediale utdanningskurs med Ann Gotthold og Lena Ranehag bla. å trene og møte likesinnede mennesker.

Ring:
815 68 389
Tast kode:
644
kr 32,90 pr. min
 

Christine

Født med alle evnene, hatt gavene siden fødsel. Bruker ikke noen verktøy. Ser tydelig og umiddelbart. Ser forsvunnende dyr og utfører dyrekommunikasjon. Åndelig helbredelse. Stor nøyaktighet, rask og klarsynt. Lang erfaring, 30 år. Kan gi deg ulike verktøy og nøklerr for å vokse som et menneske. Stor treffsikkerthet, rask og klarsynt. Utdanning / Skoler / KURS: Flere læremestere i mitt liv. Mange forskjellige kurs i personlig og åndelig utvikling.

Ring:
815 68 389
Tast kode:
818
kr 32,90 pr. min
 

Harriet

Klarsynt, ærlig og seriøs. Med mange års erfaring kan jeg hjelpe deg med å gå videre med ny kraft og styrke i kjærlighet / relasjoner, arbeid og økonomi. Jeg kan hjelpe deg med nye tanker som gir deg positive endringer i livet og en bedre følelse av selvtillit.

Ring:
815 68 389
Tast kode:
187
kr 32,90 pr. min
 

Arnhild

Jeg har i over 20 år veiledet mennesker som har hatt forskjellige former for utfordringer/stått overfor valg i livet. Ærlighet er mitt varemerke. Jeg formidler det jeg ser, noe som kan betyr at det ikke er det du ønsker å høre. Jeg har psykologisk innsikt og er klarsynt. Jeg har gjennom årene opparbeidet en stor krets av fornøyde tilbakevendende kunder. Velkommen du som søker svar!

Ring:
815 68 389
Tast kode:
168
kr 32,90 pr. min
 

Amelie - kjent i Sverige

? Jag upptäckte min gåva i femårsåldern när jag stod och tittade in i mina föräldrars guldspegel som fanns i hallen och såg andra dimensioner. Att vara psychic går tillbaka i flera generationer på min morfars sida. Universum och andevärlden är min magi och stora passion i livet och en naturlig del av mig själv.. Jag vet att jag finns i detta liv för att hjälpa mina underbara medmänniskor att få hjälp med att se sin väg klarare och för att kunna ta de bästa besluten i nuet för att skapa en fin framtid. Jag har arbetat som andlig guide under många år parallellt med att ha arbetat inom näringslivet. Jag är diplomerad personalstrateg och har arbetat inom HR, samtalsterapeut inom beteendeförändring och psyk research. Jag anordnar utbildningar inom tarot, healing och att arbeta med energier och tankar på ett högre plan.

Ring:
815 68 389
Tast kode:
810
kr 32,90 pr. min
 

Miranda

Miranda jobber også som Gestaltterapeut og Yoga og Meditasjonslærer. Menneskers trivsel og voksende har alltid fascinert meg. Jeg har siden barndommen undret meg over hvor vanskelig livet kan virke for noen, mens utsiden kan se klart hva problemet er og hva som må gjøres, mens det for den personen som er involvert kan være fullt oppleves komplisert og uforståelig og noen ganger også håpløst. I 10 år har jeg jobbet heltid som rådgiver til Eksperthjelp i Norge og nå også i Sverige. Jeg er godt utdannet og seriøs. Sammen med mitt intuitive klarsyn, numerologi, drømmetydning og chakrakunskap, bruker jeg også av min omfattende erfaring som terapeut (Gestalt terapeut) og Yoga og meditasjonslærer (Kundalini). Mitt ønske med arbeidet mitt er å veilede folk til større harmoni og forståelse, for seg selv, for andre og for det hele. Jeg er også utdannet forelder og forholdsrådgiver i Respektive Relasjoner for familier og par, samt skole og arbeidsplasser. Jeg har hatt tilbakevendende kurs i personlig og åndelig utvikling i den vakre Málaga-provinsen i den spanske solkyst i 15 år og snakker i tillegg til svensk, flytende spansk og engelsk. Varmt velkommen til meg. Taushetsplikt er en selvfølge.

Ring:
815 68 389
Tast kode:
749
kr 32,90 pr. min
 

Yazi

Mine evner har jeg alltid hatt, bruker ingen hjelpemidler. Det jeg trenger av deg er din fødselsdag og via den tar jeg inn din energi setting. Det er opp til hver enkelt å følge sin intuisjon eller sitt hjerte. Følger vi tanker og frykt kan de føre oss på avveier men det vil ikke si at det er helt feil for oss, bare at vi tar noen omveier. Har vi mer kunnskap om hvorfor situasjoner skjer kan vi lettere akseptere dem. Derfor vil jeg være der for deg og gi deg svar på noe du lurer på. Noe av det kan være; -Hvilke muligheter og hva er det som vil være mest aktuelt for meg i dette året. -Vil de menneskene eller personen være riktige for meg. -Vil det være endringer som kan vedrøre meg. -Vil den perioden være mer riktig for meg eller må jeg vente og det blir utsettelser. -Hvilken periode passer best for meg å finne en ny person i livet mitt eller et nytt jobbskifte.

Ring:
815 68 389
Tast kode:
618
kr 32,90 pr. min
 

Yrja

Jeg er Yrja. Klarsynt, intuitiv, med stor livserfaring. Jeg spår i kort, runer, MO-terning, Ogham og Kau Cim (kinesiske spåpinner). Planeter er også «mi greie». Jeg utdannet meg til astrolog og tok min eksamen på 80-tallet. Jeg regner meg selv som en heks og dette har blitt min livsstil og jeg kan faktisk utføre magi. Det finnes svart magi, jeg mestrer dette, men trives best med hvit magi. Fra min fars side har jeg skogfinners blod og mine forfedre på denne siden praktiserte magi. Hemmeligheter har blitt utviklet og nedarvet i generasjoner. Fra min mors side har jeg alt fra trauste sunnmøringer til eksentriske bohemer på mitt slektstre. Min mormor var en svoren astrolog og søkte esoterisk kunnskap. Hun var også en habil healer. Jeg har nok magien i mitt DNA. Naturen er min katedral, hjemmet mitt er mitt slott. Jeg liker å hjelpe folk, så jeg stortrives i denne jobben. Kjærlighet, jobb, økonomi ? jeg ser dine muligheter. Velkommen til en givende samtale.

Ring:
815 68 389
Tast kode:
625
kr 32,90 pr. min
 

Anders

Jeg en dyktig sjaman, også med Runer, orakelkort og pendel som assisterende verktøy ved siden av god intuisjon og stor sensitivitet. Mye av kunnskapen har jeg også fra forskjellige retninger og kulturer. Jeg har vokst opp med et naturlig forhold til dette fra barnsben. Utdanning: Noaide sjamanisme (Eirik Myrhaug), Lilly Bendris, Inka tradisjonen (Rune Heivang), RainbowReiki I/II, White Feather sjaman/ Lærer utdannelse og det viktigste min egen indre innsikt. Mye av kunnskapen har han fra forskjellige retninger og kulturer. Hans store hovedmotivasjon er å kunne hjelpe med mennesker til et bedre liv, fysisk, psykisk, mentalt og åndelig. Kan også hjelpe dyr! Han ser seriøst og sikkert for deg. Hva er Sjamanistisk Magi? Sjamanistiske erfaringer viser at hensikten (det du ønsker) kan bli realisert i den matrielle verden hvis de har vært gitt over Regnbuebruen med et rent hjerte, bevistheten over din egen gudommelighet og ut av kjærlighet til livet i seg selv. Den samme mekanismen fungerer også den andre veien: Moder jord og hennes hjelpere tar kontakt med Sjamanen fra sin verden for å overbringe visdom, lære, råd, forståelse, og healing. Dette gjør de for å hjelpe Sjamanen til å forstå hva som er det beste for denne verdenen. For å kunne gjøre magi på en sjamanistisk måte trenger man kun å følge betingelsene ovenfor. Men det er mange omstendigheter i livet hvor dette ikke er så enkelt og hvor selv erfarne sjamaner ikke kan gjøre dette spontant. Da trenger man ulike verktøy. Mange av disse verktøyene kan være enkle å utføre, men kan ha en stor effekt. Han kan bla tilby sjelehenting, realsjonshealing, karma Clearing, Rune healing / Intuitiv healing, hjelpe folk i dødsprosessen, rense hus / Øke livsenergien og mye mer.. Rune kraften jobber fra ett kvantefysisk nivå som støttes av høytfrekvente lysvesner som er en spesialisert energi på forskjellige områder.. :-) Gode leveregler en sjaman bør jobbe seg mot, som videre vil bringe enda mer positiv magi inn i livet.. (Alle har en liten sjaman inne i seg :-) 1. Kommunikasjon på en kjærlig og respektfull måte med deg selv og andre (Aylanto) 2. Forståelse og hedring av skaperverkets skjønnhet (Say Seray Say) 3. Å finne og ta vare på sin sjelefamilie (Celianto Say) 4. Å forstå sine ekte behov og oppfylle dem på en kjærlig måte (Vaylan Meri Dey ) 5. Å utvikle sine personlige krefter for å være i stand til å tjene andre på en bedre måte (Celiyan Saras Tei) 6. Å finne sin personlige spirituelle visjon og misjon, og oppfylle den på en kjærlig måte (Merima Say Tei) 7. Å arbeide sammen med lysvesener for igjen å skape et paradis på jorden (Vaya Teri Say) 8. Forståelse av seksualitet som et naturlig middel for spirituell kommunikasjon og den høyeste form for meditasjon (Vani Say Souyi) 9. Beskyttelse av dyr, planter, barn og alle vesener som ikke kan beskytte seg selv mot å bli behandlet på en respektløs og ukjærlig måte (Mera Mai Sou) Hjertelig velkommen!

Ring:
815 68 389
Tast kode:
654
kr 32,90 pr. min
 

Kaie-Maria

Kunnskap: Tarot, englekort, synsk, healer, tankeleser, klarsynt, reikihealer. Jeg er en dame på 58 år, har 3 barn, er gift og har bodd i Norge i 17 år. Kommer opprinnelig fra Estland, en liten øy som heter Saaremaa. Har jobbet som hjemmesykepleier, samt utført massasje og drevet med alternativt i 25 år. Er blid og veldig positiv menneske som har et mål i livet om å hjelpe mennesker. Utdanning/Skoler/Kurs: Massasje skole i mange ganger, Kurs i tarotkort og englekort-

Ring:
815 68 389
Tast kode:
659
kr 32,90 pr. min
 

Gro Anita

Gro er ei dame som sjenerøst gir av sin kraft til andre, så de også kan gro sine egne krefter. Gro er den feminine kraften for fullt og går hele veien der de fleste andre kvinner gir opp og snur. Hun bruker sjelden hjelpemidler, men noen ganger anser hun det som hensiktsmessig å \"spørre\" kortene.. Klarsynthet kom jeg til verden med. Utvikling har for meg aldri vært kurs, men livet i seg og alle dets utfordringer på godt og vondt.. Jeg er nok en av de som virkelig har godt og solid grunnlag for å skrive \"livets harde skole\" som Facebook-informasjon. Hva innebærer det Gro tenker du.. Jo det skal jeg forsøke å gi en kortfattet forståelse av - om en nå kan gi en livs beskrivelse av 48 år i 2-300 ord .. Født av foreldre som holdt sammen inntil døden skilte de ad, anoreksi ifra 12 års alder utløst av traumatiske hendelser hvor døden inntraff som lyn ifra klar blå himmel. Begynte et liv i rampelys med glitter og glamour som nyfylt tenåring. Jobbet avbildet og skandalisert i Se;Hør, bodde i Barcelona, betalte skatt til mafia, åpnet La Pacha diskoteker på den røde løper, på steder hvor striper var mer utbredt enn drinks.. Etter tilbud om Eilin Ford kontrakt på x-antall kroner om en Vogue forside ble trykket. Som først ville bli trykket om jeg åpnet bena for en fotograf som var i ferd med å nå pensjonsalder, takket jeg pent for meg og reiste hjem. Livet tok en brå vending og en venstresving rett inn på den mørkeste sti med fare for hengemyr på begge sider. Graviditet og fødsel av en sønn og et liv med en psykopat i undergrunnsverden var ikke hva jeg så for meg når jeg forlot spanias hovedstad.. Nevn ett navn i \"farlige \" kretser du leste om på 90-tallet og han var en av min indre kjerne .. Etter år med psykisk og fysisk mishandling \"rømmer\" jeg med min sønn til stockholms skjærgård, ut på en øy litt sånn \"der hvor ingen trodde nåken kunne bu\". Igjen tilbake til livet i rampelys med glitter og glamour. Der luncher med Al Pacino på den franske rivieran, seiler i spanske farvann med kongen og dronningen av Spania, seiler med Melanie Griffith og Antonio Banderas , Britling, Chanel og LV er hva som betyr et i en hverdag .. Livets skole eller skjebnens ironi, ikke vet jeg, men sykdom og personlighetsforandring er sjelden en velkommen gave. 7 år senere, et barn rikere, innhentet av fortiden (du vet du kan være klar med din fortid, men er ikke fortiden klar med deg kommer den alltid tilbake, rømme ifra noe til noe er sjelden eller aldri en løsning ) Skilsmisse, barnefordeling, kidnapping og bortføring ble tiltalepunktene, et liv tilbake i undergrunnens verden med alle de mennesker jeg flyktet ifra, ble en trygghet i en presset hverdag. Mennesker du ville rynke på nesen av og tenke drapsmann og kriminelt søppel har jeg å takke mitt liv for. Når livet atter en gang skulle ta meg inn på en ny vei valgte jeg nå og ikke flykte ifra min fortid, jeg valgte og stå i stormen og møte den. Ergo er jeg også klar med den og den med meg .. Jeg fant etter 42 år min agape, min livs kjærlighet og den ubetingede følelsen av å bare være god nok og bra nok som den jeg er, og det er ingen som forlangte, forventet eller stilte krav på noen forandring hos meg. Jeg fant min prins på den hvite hest og har kommet dit i livet hvor jeg lever det livet jeg vil leve, fordi all erfaring på livets vei har gitt meg muligheten til og se forskjellene på alle perspektivene jeg har opplevd. De største sorger, de største nederlag , den dypeste fortvilelse over og miste både liv og materielle goder. Jeg har levd i de \"verste kretser \", samtidig har jeg kjempet meg til de største glede, den optimale lykke, på grunnlag av alle sorger og nederlag .. Jeg har kjent meg hatet og ratet men også elsket og æret. Jeg har utdannelse som frisør, make up artist og tannpleier, men for meg betyr papirer på skole ingenting. For meg er min reise igjennom livet den største diplom Gud kunne gi meg i gave. Det diplomet bærer jeg med stolthet i blikket hver eneste dag. Han ga meg evnene mine og reisen i livet for at jeg ikke bare kan se din vei klart, men også slik at jeg kan kjenne din vei føle den på kroppen og virkelig forstå deg og din situasjon. La meg hjelpe deg og hjelpe deg selv, jeg kan ikke løse dine problem eller ta dine byrder, jeg kan ikke ta sorgen ifra deg , men jeg kan hjelpe deg med og finne din nøkkel og din vei. La meg åpne dine øyne som andre har åpnet mine, la meg være ditt verktøy, din veiviser og GPS ..

Ring:
815 68 389
Tast kode:
847
kr 32,90 pr. min
 

Eira

Gir veiledning livets spørsmål via forskjellige metoder med hjelpemidler samt mine hjelpere. Trenger du påfyll av energi eller ønsker healing til et tema i din livssituasjon? Jeg bruker metoder fra Sjamanismen, Reiki, Krystaller m.m Intuitiv håndlesning: jeg videreformidler det jeg ser og får inn via dine linjer i hånden. Jeg trenger flere tydelige bilder av din skrive hånd, linjene må syntes tydelig på bildene! Sendes på e-post. Jeg tilbyr horoskopet, et stort kortlegg pr. e-post. Horoskopet sier noe om deg som person, arbeid, kjærlighet, karriere m.m. Har jobbet i eget firma i 12 år, siden 2005 som behandler og spirituell lærer. Jeg har brukt forskjellige typer kort i mange år og videregir mine beskjeder som jeg får inn til deg. Jeg var i 15 års alder da jeg oppdaget mine evner og i 1997 begynte jeg min selvutvikling og min vei til å forstå meg selv og mine evner på ny måte via flere typer kurs innen krystaller, Reiki, Sjamanismen, mediumskap m.m Gleder meg til å snakke med deg! Velkommen

Ring:
815 68 389
Tast kode:
665
kr 32,90 pr. min
 

Sandra

Ring:
815 68 389
Tast kode:
745
kr 32,90 pr. min

Bestill horoskop

Ditt årshoroskop, 12 måneder

Ditt årshoroskop, 12 måneder

Vinterhoroskop, 3 måneder

Vinterhoroskop, 3 måneder

Barnehoroskop

Barnehoroskop

Halvårshoroskop, 6 måneder

Halvårshoroskop, 6 måneder

NYHET! Karmisk horoskop

NYHET! Karmisk horoskop

NYHET! Yrkeshoroskop

NYHET! Yrkeshoroskop

Parhoroskop

Parhoroskop

Personlighets-horoskop

Personlighets-horoskop

Ring en av våre
ledige rådgivere

 

Bella

Synsk, Medialveiledning, Tarot, Ekspert til å føle energier, englekort, Pendel, Reikihealing, Chakra Balansering, Healing av dyr og alt som er levende. Hei og velkommen til meg, Bella. Hos meg får du råd om livet ditt som gjør en forskjell. Jeg er født synsk med 29 års erfaring, raske og klare svar. Jeg konsulterer i fremtiden, fortid og nåtid, og som min hjelp har jeg guider og engler, jeg vet også om energier som omgir deg. Jeg bruker også tarotkort, anheng og englekort hvis du ønsker det. Du trenger ikke å fortelle meg om deg selv, men bare snakk om hva du vil svare eller vite. Jeg veileder deg og vet hva som kan være til nytte for deg i din fremtidige utvikling når det gjelder kjærlighet og økonomi og arbeid, og mer. Jeg er født med en healende gave og har jobbet med healing i mange år. Jeg er utdannet som Karuna Ki Reikimaster og i Animal Protection Healing i USA. Som inkluderer healing av alle mennesker, dyr og planter. Healing er en universell kraft som jeg er en kanal for med meget gode resultater. Jeg utfører ekstern chakrabalansering og se hvilke chakraer du trenger for å balansere og hva du trenger av hjelpemidler for å føle balanse og harmoni. Jeg har trening i å jobbe med den psykiske beskyttelsesflammen, hvor du får beskyttelse mot negative energier. Jeg tolker også bilder, og når jeg jobber som medium og konsulterer på telefon, kommer det ofte nære opp i lyset og gir deg en melding. Jeg coacher deg i spørsmål du står fast i og dermed hjelper deg videre. Jeg hjelper deg med å fjerne negative energier rundt deg og lære å skille dine og andres energi. Jeg kommuniserer også med dyr både i dette livet og med de som har krysset regnbuebroen. Jeg er rettferdig og ærlig i kommunikasjonen til deg og full tillit til at du er ærlig med deg selv når du konsulterer meg. Når jeg ikke konsulterer her, jobber jeg med juridisk rådgivning, primært i familierett og arvelov. Jeg er mye ute i naturen der jeg lader mine energier. Fotografering og arbeid med bilder ligger nær hjertet mitt på fritiden min, og noen malerier er malt når jeg har fått inspirasjon. Jeg og min mann har også kurs i Medial Development, Yoga, Reiki Healing, Meditasjoner og Holistisk Wellbeing. Føler du at et blad flyr rundt vinden og ikke kan lande? Ring meg, og vi vil løse det sammen. Jeg er seriøs og jobber selvfølgelig under konfidensialitet. Mange fornøyde kunder som kommer tilbake med positiv tilbakemelding. Velkommen til å konsultere meg. Bella - i lys og kjærlighet. UTDANNING / SKOLER / KURS: Jeg er udannet som Karuna Ki Reikimaster, Psykisk beskyttelse Flame og Animal Protection Healing, etc. i USA. Jeg er utdannet massør og akupunktør. Helsevesenet og TCM (Tradisjonell kinesisk medisin) inngår også i min utdanning. Deretter har jeg gjort noen mediale utdanningskurs med Ann Gotthold og Lena Ranehag bla. å trene og møte likesinnede mennesker.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
644

 

Christine

Født med alle evnene, hatt gavene siden fødsel. Bruker ikke noen verktøy. Ser tydelig og umiddelbart. Ser forsvunnende dyr og utfører dyrekommunikasjon. Åndelig helbredelse. Stor nøyaktighet, rask og klarsynt. Lang erfaring, 30 år. Kan gi deg ulike verktøy og nøklerr for å vokse som et menneske. Stor treffsikkerthet, rask og klarsynt. Utdanning / Skoler / KURS: Flere læremestere i mitt liv. Mange forskjellige kurs i personlig og åndelig utvikling.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
818

 

Harriet

Klarsynt, ærlig og seriøs. Med mange års erfaring kan jeg hjelpe deg med å gå videre med ny kraft og styrke i kjærlighet / relasjoner, arbeid og økonomi. Jeg kan hjelpe deg med nye tanker som gir deg positive endringer i livet og en bedre følelse av selvtillit.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
187

 

Arnhild

Jeg har i over 20 år veiledet mennesker som har hatt forskjellige former for utfordringer/stått overfor valg i livet. Ærlighet er mitt varemerke. Jeg formidler det jeg ser, noe som kan betyr at det ikke er det du ønsker å høre. Jeg har psykologisk innsikt og er klarsynt. Jeg har gjennom årene opparbeidet en stor krets av fornøyde tilbakevendende kunder. Velkommen du som søker svar!

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
168

 

Amelie - kjent i Sverige

? Jag upptäckte min gåva i femårsåldern när jag stod och tittade in i mina föräldrars guldspegel som fanns i hallen och såg andra dimensioner. Att vara psychic går tillbaka i flera generationer på min morfars sida. Universum och andevärlden är min magi och stora passion i livet och en naturlig del av mig själv.. Jag vet att jag finns i detta liv för att hjälpa mina underbara medmänniskor att få hjälp med att se sin väg klarare och för att kunna ta de bästa besluten i nuet för att skapa en fin framtid. Jag har arbetat som andlig guide under många år parallellt med att ha arbetat inom näringslivet. Jag är diplomerad personalstrateg och har arbetat inom HR, samtalsterapeut inom beteendeförändring och psyk research. Jag anordnar utbildningar inom tarot, healing och att arbeta med energier och tankar på ett högre plan.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
810

 

Miranda

Miranda jobber også som Gestaltterapeut og Yoga og Meditasjonslærer. Menneskers trivsel og voksende har alltid fascinert meg. Jeg har siden barndommen undret meg over hvor vanskelig livet kan virke for noen, mens utsiden kan se klart hva problemet er og hva som må gjøres, mens det for den personen som er involvert kan være fullt oppleves komplisert og uforståelig og noen ganger også håpløst. I 10 år har jeg jobbet heltid som rådgiver til Eksperthjelp i Norge og nå også i Sverige. Jeg er godt utdannet og seriøs. Sammen med mitt intuitive klarsyn, numerologi, drømmetydning og chakrakunskap, bruker jeg også av min omfattende erfaring som terapeut (Gestalt terapeut) og Yoga og meditasjonslærer (Kundalini). Mitt ønske med arbeidet mitt er å veilede folk til større harmoni og forståelse, for seg selv, for andre og for det hele. Jeg er også utdannet forelder og forholdsrådgiver i Respektive Relasjoner for familier og par, samt skole og arbeidsplasser. Jeg har hatt tilbakevendende kurs i personlig og åndelig utvikling i den vakre Málaga-provinsen i den spanske solkyst i 15 år og snakker i tillegg til svensk, flytende spansk og engelsk. Varmt velkommen til meg. Taushetsplikt er en selvfølge.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
749

 

Yazi

Mine evner har jeg alltid hatt, bruker ingen hjelpemidler. Det jeg trenger av deg er din fødselsdag og via den tar jeg inn din energi setting. Det er opp til hver enkelt å følge sin intuisjon eller sitt hjerte. Følger vi tanker og frykt kan de føre oss på avveier men det vil ikke si at det er helt feil for oss, bare at vi tar noen omveier. Har vi mer kunnskap om hvorfor situasjoner skjer kan vi lettere akseptere dem. Derfor vil jeg være der for deg og gi deg svar på noe du lurer på. Noe av det kan være; -Hvilke muligheter og hva er det som vil være mest aktuelt for meg i dette året. -Vil de menneskene eller personen være riktige for meg. -Vil det være endringer som kan vedrøre meg. -Vil den perioden være mer riktig for meg eller må jeg vente og det blir utsettelser. -Hvilken periode passer best for meg å finne en ny person i livet mitt eller et nytt jobbskifte.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
618

 

Yrja

Jeg er Yrja. Klarsynt, intuitiv, med stor livserfaring. Jeg spår i kort, runer, MO-terning, Ogham og Kau Cim (kinesiske spåpinner). Planeter er også «mi greie». Jeg utdannet meg til astrolog og tok min eksamen på 80-tallet. Jeg regner meg selv som en heks og dette har blitt min livsstil og jeg kan faktisk utføre magi. Det finnes svart magi, jeg mestrer dette, men trives best med hvit magi. Fra min fars side har jeg skogfinners blod og mine forfedre på denne siden praktiserte magi. Hemmeligheter har blitt utviklet og nedarvet i generasjoner. Fra min mors side har jeg alt fra trauste sunnmøringer til eksentriske bohemer på mitt slektstre. Min mormor var en svoren astrolog og søkte esoterisk kunnskap. Hun var også en habil healer. Jeg har nok magien i mitt DNA. Naturen er min katedral, hjemmet mitt er mitt slott. Jeg liker å hjelpe folk, så jeg stortrives i denne jobben. Kjærlighet, jobb, økonomi ? jeg ser dine muligheter. Velkommen til en givende samtale.

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
625

 

Anders

Jeg en dyktig sjaman, også med Runer, orakelkort og pendel som assisterende verktøy ved siden av god intuisjon og stor sensitivitet. Mye av kunnskapen har jeg også fra forskjellige retninger og kulturer. Jeg har vokst opp med et naturlig forhold til dette fra barnsben. Utdanning: Noaide sjamanisme (Eirik Myrhaug), Lilly Bendris, Inka tradisjonen (Rune Heivang), RainbowReiki I/II, White Feather sjaman/ Lærer utdannelse og det viktigste min egen indre innsikt. Mye av kunnskapen har han fra forskjellige retninger og kulturer. Hans store hovedmotivasjon er å kunne hjelpe med mennesker til et bedre liv, fysisk, psykisk, mentalt og åndelig. Kan også hjelpe dyr! Han ser seriøst og sikkert for deg. Hva er Sjamanistisk Magi? Sjamanistiske erfaringer viser at hensikten (det du ønsker) kan bli realisert i den matrielle verden hvis de har vært gitt over Regnbuebruen med et rent hjerte, bevistheten over din egen gudommelighet og ut av kjærlighet til livet i seg selv. Den samme mekanismen fungerer også den andre veien: Moder jord og hennes hjelpere tar kontakt med Sjamanen fra sin verden for å overbringe visdom, lære, råd, forståelse, og healing. Dette gjør de for å hjelpe Sjamanen til å forstå hva som er det beste for denne verdenen. For å kunne gjøre magi på en sjamanistisk måte trenger man kun å følge betingelsene ovenfor. Men det er mange omstendigheter i livet hvor dette ikke er så enkelt og hvor selv erfarne sjamaner ikke kan gjøre dette spontant. Da trenger man ulike verktøy. Mange av disse verktøyene kan være enkle å utføre, men kan ha en stor effekt. Han kan bla tilby sjelehenting, realsjonshealing, karma Clearing, Rune healing / Intuitiv healing, hjelpe folk i dødsprosessen, rense hus / Øke livsenergien og mye mer.. Rune kraften jobber fra ett kvantefysisk nivå som støttes av høytfrekvente lysvesner som er en spesialisert energi på forskjellige områder.. :-) Gode leveregler en sjaman bør jobbe seg mot, som videre vil bringe enda mer positiv magi inn i livet.. (Alle har en liten sjaman inne i seg :-) 1. Kommunikasjon på en kjærlig og respektfull måte med deg selv og andre (Aylanto) 2. Forståelse og hedring av skaperverkets skjønnhet (Say Seray Say) 3. Å finne og ta vare på sin sjelefamilie (Celianto Say) 4. Å forstå sine ekte behov og oppfylle dem på en kjærlig måte (Vaylan Meri Dey ) 5. Å utvikle sine personlige krefter for å være i stand til å tjene andre på en bedre måte (Celiyan Saras Tei) 6. Å finne sin personlige spirituelle visjon og misjon, og oppfylle den på en kjærlig måte (Merima Say Tei) 7. Å arbeide sammen med lysvesener for igjen å skape et paradis på jorden (Vaya Teri Say) 8. Forståelse av seksualitet som et naturlig middel for spirituell kommunikasjon og den høyeste form for meditasjon (Vani Say Souyi) 9. Beskyttelse av dyr, planter, barn og alle vesener som ikke kan beskytte seg selv mot å bli behandlet på en respektløs og ukjærlig måte (Mera Mai Sou) Hjertelig velkommen!

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
654

 

Kaie-Maria

Kunnskap: Tarot, englekort, synsk, healer, tankeleser, klarsynt, reikihealer. Jeg er en dame på 58 år, har 3 barn, er gift og har bodd i Norge i 17 år. Kommer opprinnelig fra Estland, en liten øy som heter Saaremaa. Har jobbet som hjemmesykepleier, samt utført massasje og drevet med alternativt i 25 år. Er blid og veldig positiv menneske som har et mål i livet om å hjelpe mennesker. Utdanning/Skoler/Kurs: Massasje skole i mange ganger, Kurs i tarotkort og englekort-

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
659

 

Gro Anita

Gro er ei dame som sjenerøst gir av sin kraft til andre, så de også kan gro sine egne krefter. Gro er den feminine kraften for fullt og går hele veien der de fleste andre kvinner gir opp og snur. Hun bruker sjelden hjelpemidler, men noen ganger anser hun det som hensiktsmessig å \"spørre\" kortene.. Klarsynthet kom jeg til verden med. Utvikling har for meg aldri vært kurs, men livet i seg og alle dets utfordringer på godt og vondt.. Jeg er nok en av de som virkelig har godt og solid grunnlag for å skrive \"livets harde skole\" som Facebook-informasjon. Hva innebærer det Gro tenker du.. Jo det skal jeg forsøke å gi en kortfattet forståelse av - om en nå kan gi en livs beskrivelse av 48 år i 2-300 ord .. Født av foreldre som holdt sammen inntil døden skilte de ad, anoreksi ifra 12 års alder utløst av traumatiske hendelser hvor døden inntraff som lyn ifra klar blå himmel. Begynte et liv i rampelys med glitter og glamour som nyfylt tenåring. Jobbet avbildet og skandalisert i Se;Hør, bodde i Barcelona, betalte skatt til mafia, åpnet La Pacha diskoteker på den røde løper, på steder hvor striper var mer utbredt enn drinks.. Etter tilbud om Eilin Ford kontrakt på x-antall kroner om en Vogue forside ble trykket. Som først ville bli trykket om jeg åpnet bena for en fotograf som var i ferd med å nå pensjonsalder, takket jeg pent for meg og reiste hjem. Livet tok en brå vending og en venstresving rett inn på den mørkeste sti med fare for hengemyr på begge sider. Graviditet og fødsel av en sønn og et liv med en psykopat i undergrunnsverden var ikke hva jeg så for meg når jeg forlot spanias hovedstad.. Nevn ett navn i \"farlige \" kretser du leste om på 90-tallet og han var en av min indre kjerne .. Etter år med psykisk og fysisk mishandling \"rømmer\" jeg med min sønn til stockholms skjærgård, ut på en øy litt sånn \"der hvor ingen trodde nåken kunne bu\". Igjen tilbake til livet i rampelys med glitter og glamour. Der luncher med Al Pacino på den franske rivieran, seiler i spanske farvann med kongen og dronningen av Spania, seiler med Melanie Griffith og Antonio Banderas , Britling, Chanel og LV er hva som betyr et i en hverdag .. Livets skole eller skjebnens ironi, ikke vet jeg, men sykdom og personlighetsforandring er sjelden en velkommen gave. 7 år senere, et barn rikere, innhentet av fortiden (du vet du kan være klar med din fortid, men er ikke fortiden klar med deg kommer den alltid tilbake, rømme ifra noe til noe er sjelden eller aldri en løsning ) Skilsmisse, barnefordeling, kidnapping og bortføring ble tiltalepunktene, et liv tilbake i undergrunnens verden med alle de mennesker jeg flyktet ifra, ble en trygghet i en presset hverdag. Mennesker du ville rynke på nesen av og tenke drapsmann og kriminelt søppel har jeg å takke mitt liv for. Når livet atter en gang skulle ta meg inn på en ny vei valgte jeg nå og ikke flykte ifra min fortid, jeg valgte og stå i stormen og møte den. Ergo er jeg også klar med den og den med meg .. Jeg fant etter 42 år min agape, min livs kjærlighet og den ubetingede følelsen av å bare være god nok og bra nok som den jeg er, og det er ingen som forlangte, forventet eller stilte krav på noen forandring hos meg. Jeg fant min prins på den hvite hest og har kommet dit i livet hvor jeg lever det livet jeg vil leve, fordi all erfaring på livets vei har gitt meg muligheten til og se forskjellene på alle perspektivene jeg har opplevd. De største sorger, de største nederlag , den dypeste fortvilelse over og miste både liv og materielle goder. Jeg har levd i de \"verste kretser \", samtidig har jeg kjempet meg til de største glede, den optimale lykke, på grunnlag av alle sorger og nederlag .. Jeg har kjent meg hatet og ratet men også elsket og æret. Jeg har utdannelse som frisør, make up artist og tannpleier, men for meg betyr papirer på skole ingenting. For meg er min reise igjennom livet den største diplom Gud kunne gi meg i gave. Det diplomet bærer jeg med stolthet i blikket hver eneste dag. Han ga meg evnene mine og reisen i livet for at jeg ikke bare kan se din vei klart, men også slik at jeg kan kjenne din vei føle den på kroppen og virkelig forstå deg og din situasjon. La meg hjelpe deg og hjelpe deg selv, jeg kan ikke løse dine problem eller ta dine byrder, jeg kan ikke ta sorgen ifra deg , men jeg kan hjelpe deg med og finne din nøkkel og din vei. La meg åpne dine øyne som andre har åpnet mine, la meg være ditt verktøy, din veiviser og GPS ..

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
847

 

Eira

Gir veiledning livets spørsmål via forskjellige metoder med hjelpemidler samt mine hjelpere. Trenger du påfyll av energi eller ønsker healing til et tema i din livssituasjon? Jeg bruker metoder fra Sjamanismen, Reiki, Krystaller m.m Intuitiv håndlesning: jeg videreformidler det jeg ser og får inn via dine linjer i hånden. Jeg trenger flere tydelige bilder av din skrive hånd, linjene må syntes tydelig på bildene! Sendes på e-post. Jeg tilbyr horoskopet, et stort kortlegg pr. e-post. Horoskopet sier noe om deg som person, arbeid, kjærlighet, karriere m.m. Har jobbet i eget firma i 12 år, siden 2005 som behandler og spirituell lærer. Jeg har brukt forskjellige typer kort i mange år og videregir mine beskjeder som jeg får inn til deg. Jeg var i 15 års alder da jeg oppdaget mine evner og i 1997 begynte jeg min selvutvikling og min vei til å forstå meg selv og mine evner på ny måte via flere typer kurs innen krystaller, Reiki, Sjamanismen, mediumskap m.m Gleder meg til å snakke med deg! Velkommen

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
665

 

Sandra

Les mer
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
745

 

 
Minfremtid er en ledende aktør av spåtjenester på telefon og internett. Vi har mange rådgivere med forskjellig kompetanse. Våre rådgivere er mediale og benytter seg av hjelpemidler som tarotkort, pendel, runer samt andre teknikker. Du finner mer informasjon om hver rådgiver i oversikten over rådgivere. For å kontakte en rådgiver, ringer du 815 68 389 og trykker koden for din valgte rådgiver. Du blir da satt i direkte kontakt med rådgiveren. Tjenesten koster 32,90,- per minutt fra du får svar. Fakturagebyr på kr 45 tilkommer, samt startavgift på kr 59. Flere spørsmål? Les våre brukerbetingelser. Ringer du fra bedriftstelefon? Endre din fakturaadresse.
Kundeservice: post@pregonor.se, 815 68 255. Åpningstider fra 10:00 – 14:00, mandag til torsdag. Ans: Pregonor AB