Snakk med en klarsynt

radgiverNavn
Ring: 815 68 389 Tast kode: 786
kr 32,90 pr. min

Elisabeth -kundefavoritt

Synskt medium og klarsynt. En av de mest brukte vi har. Fornøyde kunder. Jeg kanaliserer mine svar til deg med hjelp av mine guider og har medfødte gaver. Sertifisert hypnotisør, medium og regressionsterapeut. Svensktalende.

Les mer her
 

Origo

Norges synske origo. Svarer på alt mellom himmel og jord. Sjanser, Penger, Kjærlighet, Alternativt, Arv, Råd.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
636
kr 32,90 pr. min
 

Anna

Jeg har vært medial hele mitt liv. Det har gått i arv, både moren og bestemoren min er mediale. Jeg har alltid hatt sanne drømmer og har vært i stand til å forutse ting som skal skje. For meg har det alltid vært en del av livet mitt. Jeg har jobbet i mange bransjer og møtt mange mennesker som har befunnet seg i ulike stadier av livet, noe som har gitt meg et bredere perspektiv og større forståelse av storheten til det mediale og veiledningen som kan fås gjennom dette. Jeg er alltid ærlig, og det jeg ser erhva de vil formidle til deg fra den andre siden. Jeg formidler deres melding. Det er deg som er i sentrum og vi som leder deg. Jeg jobber også med tarot-kort hvis du ønsker det. Jeg har mange faste og fornøyde kunder som gir meg god tilbakemelding på det jeg formidler. Det er min eneste fasit om hva jeg forteller deg. 100% konfidensialitet er en selvfølge. Varmt velkommen til meg.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
414
kr 32,90 pr. min
 

Kari - healer/tarotist

Jeg har sterk intuisjon og en sterk evne til å lese energier. Jeg leser godt andre mennesker og leser og kanaliserer informasjon fra universet, om jorda og det som vil skje i verden ,eks ,jordskjelv, krig, syklusskifte ,vulkaner og terror.. Jeg renser hus for energier, avdødekontakt, har en dyp forståelse av menneskets bevissthet,og adferd. Kunnskap om tarotkunsten sitter godt. Jeg er en kvinne på 50 år,jeg har jobbet som frisør i 28 år av mitt liv, jeg er veldig glad i mennesker og liker godt å hjelpe,. Jeg er en veldig empatisk dame og ytterst sensitiv, evner har jeg hatt hele livet ,men ble over 30 år før jeg riktig skjønte hva det var og begynte å utvikle meg på høyere plan. Har alltid vært kreativ og likt å utforske å lære og har blitt ganske klok og vis med årene. Jeg har valgt å leve på den positive siden av livet, etter mye motgang og sykdom, som jeg også har med meg. Jeg lever med diagnosen langvarig posttraumatisk stress lidelse og veien til det gode liv, har vært lang, men det jeg selv har erfart og tillegg mine evner, gjør at min spesialitet er å jobbe med mennesker som sliter psykisk. Jeg har siden jeg begynte å praktisere som Tetha.healer og veileder og har hjulpet hundrevis ,både her jeg bor og ellers i landet. Jeg elsker tarotkortene mine, den kunsten er bare så gøy å jobbe med, kortene snakker til meg, til den enkelte som får Reading. Jeg har aldri vært på tarot-kurs, men er selvlært der jeg får ofte kanalisert også hva den enkelte skal få informasjon om,under en samtale. Jeg bruker mye humor, er en god lytter og har kloke råd å komme med i forhold til relasjoner, jobb, økonomi,eller hva det måtte være spørsmål om. Jeg har god kunnskap om tankemønstre og holdninger vi mennesker bør jobbe med for å få et bedre liv, med mer trygghet og tillit, både til oss selv og andre,jeg har gode tilbakemeldinger på tid. Jeg jobber også med avdødekontakt innimellom,og rensing av hus,og under mine behandlinger på benk er det ofte avdøde forfedre kommer på besøk med beskjeder, eller bare for å hilse på. UTDANNING/SKOLER/KURS: Jeg er sertifisert Tetha-healer via Vienna Stibal 2009-2011,,kurset som Acess Bars behandler,2013-2014,Kurs i Mediumskap 2015,kurs i Rebirthing,februar 2017.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
778
kr 32,90 pr. min
 

Deivi - Klarsynt

Hei og velkommen til meg. Jeg har vært synsk siden barndommen. Når du ringer til meg, trenger du ikke å si noe. Jeg starter hver samtale med å lese deg. Dette gir deg en sjanse til å vite om jeg faktisk kan gjøre det jeg utgir meg for å kunne. Deretter kan vi gå inn i flere detaljer ved å stille bestemte spørsmål. Mine indiske røtter påminner meg daglig om hvordan naturen, dyrene og alt rundt oss hjelper oss. Vi trenger bare å lære å se og forstå hva universet prøver å si. Jeg bruker alle våre elementer og tror at det levende vesen er det femte elementet. Som du kan se bildene som er her, er Sol, Vind, Vann, Jorden, Meg og selvfølgelig kjærlighet den største makt. Bor i Sverige, men jobber også via telefon i Norge og Danmark. Reise mye for å hjelpe med rensing og av plasser og bosteder. Kurser i åndelig utvikling som kan gjøres via telefon og ansikt til ansikt. Utdanning / Skoler / KURS: Mine gaver har kommet godt til nytte i mitt yrke som sykepleier. Som sykepleier, mor, kvinne, venn og samtalepartner, har min sterke intuisjon og min synskhet hjulpet andre.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
520
kr 32,90 pr. min
 

Rahilii

Mer enn 35 års erfaring fra egen naturmedisinsk praksis, mer enn 15 år med egen skole og kursvirksomhet innen naturmedisin og forskjellige kunstneriske teknikker. Svarer ikke på utfall av rettssaker, sykdom, bortkomne dyr og mennesker. Har jobbet på teletorglinjer med spå siden 2003. Gjennom hele oppveksten trodde jeg at alle så og hörte og fölte på samme måte som meg. At alle andre var sensitive som meg, visste ting, og utfall av hendelser, som meg. At alle andre også husket hendelser som ikke var fra denne verden.... inntil jeg i puberteten forsto at slik var det ikke. Det ble innimellom avstand mellom mine jevngamle og meg fordi det ikke var noen å snakke med om alt jeg så, hörte og visste. ? Ettersom årene gikk ble jeg mer fortrolig med at det bare var sånn at jeg forutså en del ting og visste en hel del som ingen hadde fortalt. Det var en hjelp mange ganger, men også til tider ubehagelig å vite at noe skulle skje som jeg ikke kunne varsle om fordi jeg ikke visste hvor det skulle oppstå. Fra tidlig i livet har jeg värt kreativ og fått utlöp for det gjennom ulike uttrykksmidler. Jeg jobber med farge i tekstiler, malerier, skulpturer og glass. Det hörer sammen med den mediale siden. Alt har farge! Farge healer (om man slipper det til), lyd healer, naturen healer på ulikt vis. Det siste er alt fra en stille plass i naturen, naturlyder, en vandring eller bearbeidelse av noe naturen selv gir (f.eks.linement eller shampoo m.m. laget av urteekstrakt o.l.). Mennesket er i utgangspunktet gitt evnen til å heale seg selv for å holde balansen. Når det blir for stor ubalanse, for mye press, for mange ting å forholde seg til, for mange inntrykk, kan denne evnen svekkes eller delvis forsvinne fordi vi glemmer at den er der. Noen er gitt litt större porsjon av denne evnen og får lov til å väre en forlengelse av den store kjärlighetskraften som kan nå ut til et annet menneske og hjelpe vedkommende til å finne tilbake til balansen hos seg selv. De aller fleste har nok med seg selv og healingkraften rekker til det. I dyp ärefrykt og med stor ydmykhet har jeg fått lov til å väre en del av denne store kjärlighetskraften og jeg har fått lov til å rekke ut hånden til et annet menneske for å hjelpe vedkommende videre på en eller annen måte. Om det foregår via en samtale ansikt til ansikt eller via telefon går nesten ut på det samme. Det skjer alltid en healing i en samtale og den kan fortsette lenge etter at vi har avsluttet samtalen. Hvis en person önsker at jeg fortsetter med fjernhealing så spör jeg om jeg får skrive inn vedkommende i min healingjournal slik at jeg kan fortsette å sende fjernhealing på ubestemt tid. Jeg holder kurser i Bach blomstermedisin, aromaterapi, healing og skulptur- og bilde. Utdanning/skole/kurs: Et langt livs vandring gjennom flere land. Utdanning fra England, Frankrike, Sverige, Danmark og Norge.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
657
kr 32,90 pr. min
 

Sonja

Hjelp - Hva skal jeg gjøre? Ikke bekymre deg - Vi løser dette sammen! Jeg har verktøyene for å hjelpe deg, fordi jeg er født klarsynt, medial, har en veldig sterk intuisjon. Har lærerutdanning og lang erfaring med å jobbe med mennesker. I nesten 30 år har jeg jobbet som spesialpedagog og lifecoach og har hjulpet mennesker med å løse forskjellige konflikter og situasjoner. Det viktigste for meg er at du finner lykke og din indre fred. UTDANNING/KURS: Spesialpedagog, grunnskolelærer. Kurs i: psykologi, psykiatri, filosofi, forskjellige kulturer, tarot, engelkort, spillkort, astrologi, numerologi, intuisjonsutvikling og livsveiledning Jeg er født klarsynt, veldig intuitiv, medial og ser i bilder. Menneskers oppførsel som individ og i ulike relasjoner, i kriser, og når han/hun står ved et veivalg, har alltid vært interessant for meg. Hvordan løser vi mennesker forskjellige problemer og konflikter? I mitt 30-årige arbeidsliv som spesiallærer og livscoach innså jeg at vi trenger noen som virkelig lytter til oss, gir verktøy, bekreftelse og ros når vi finner løsninger på våre problemer. Derfor er jeg her for deg nå! Når jeg hjelper deg bruker jeg min medfødte klarsynthet og sterke intuisjon, astrologi, tarotkort, englekort og bordskort og numerologi, samt min lange erfaring med å jobbe med mennesker. Jeg er treffsikker, ærlig og gir klare svar i min veiledning. Dette liker mine faste kunder. En annen styrke er at jeg har kjennskap til forskjellige kulturer, ettersom jeg har reist mye og jobbet med mennesker fra forskjellige deler av verden. Jeg snakker svensk, litt norsk, finsk og engelsk For meg er det viktigst å hjelpe deg med å finne lykke og harmoni! Ikke bekymre deg - Vi løser dette sammen!

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
827
kr 32,90 pr. min
 

Sandra

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
745
kr 32,90 pr. min
 

Anna - Medial & Klarsynt

Klarsynt veileder Jeg er en dame med klarsyn. Jeg tar inn info i form av ord og setninger, og noen ganger som bilder. Jeg er god på relasjoner og kan fornemme energier og følelser. Jeg ønsker å bidra til å hjelpe deg med råd og veiledning når det gjelder hele ditt liv. Lurer du på hvor din kjæreste står eller om dere passer sammen? Eller se på tid. Ring meg så skal jeg hjelpe deg. Velkommen skal du være!

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
414
kr 32,90 pr. min
 

Deivi

Hej och välkommen till mig. Jag har varit synsk sedan barnsben. När du ringer mig behöver du inte säga något. Jag börjar varje samtal med att läsa av dig. Detta ger dig en chans att veta om jag faktiskt kan det jag utger mig för att kunna. Därefter kan vi gå in mer detaljerat genom att du ställer specifika frågor.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
520
kr 32,90 pr. min
 

Hilde Ira

Jeg er klarsynt, healer og har medial kontakt. Jeg er også tarotist. Evnene mine er medfødte, og siden tyveårene har jeg lekt, forsket og prøvd ut av ren nysgjerrighet. Siden 2012 har jeg satset profesjonelt og videreutviklet meg gjennom Arthur Findlay College, College for Psychic Science.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
652
kr 32,90 pr. min
 

Kari - Psykisk-healer/tarotist

Tarotist/klarsyn,kjærlighet,jobb,økonomi.gode tilbakemeldinger på tid..sertifisert tetha healer/coach,velkommen til samtale :-)

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
778
kr 32,90 pr. min
 

Einar

Einar har erfaring med tarot og spå siden 2002 og har siden da hjulpet mange mennesker. Han er medmenneskelig og har beroliget mange med sin lune stemme og sindige væremåte. Du kan være trygg på at Einar tar deg svært seriøst og ser ting fra flere sider. Hans intuisjon er sterk og han gir klare og tydelige svar. Meget populær rådgiver.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
652
kr 32,90 pr. min
 

Origo - Synsk

Norges synske origo. Svarer på alt mellom himmel og jord. Sjanser, Penger, Kjærlighet, Alternativt, Arv, Råd.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
636
kr 32,90 pr. min
 

RAHILII

Medial veiledning, klarsynt, healer. Har flere hjelpemidler om du önsker det. Tarot, englekort, pendel og annet,men jeg kjenner fort på meg hvilke energier du har å jobbe med. Tolker drömmer og kraftdyr.

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
657
kr 32,90 pr. min
 

Sonja - Synsk Veileder

Endelig tilbake. Erfaren synsk veileder, ser seriøst for deg. Kun ærlige og tydelige svar. Du kan spørre om alt. Mvh Sonja

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
827
kr 32,90 pr. min
 

Santara

Santaras evner, visdom og erfaringer bruker hun for at du skal utvikle ditt fulle potensiale i deg ,samt bli mer klar over hva som foregår i og rundt deg. Hun er klarfølt og klarhørt, leser lett energi og får beskjeder som hun videreformidler til deg på en ærlig, jordnær, og medfølende måte. Via samtaler kanaliserer hun fra sjel til sjel for å bevisstgjøre deg om din situasjon. Hun bruker ingen hjelpemidler og du får healing samtidig når du snakker med henne. Santara har i de siste 18 årene holdt workshop og kurs med enkle nøkler til å gi-slipp på gamle mønstre og illusjoner. Santara vet hva som foregår i denne transformasjonen vi nå er i og kan gaide deg videre for at du skal bli mer bevisst på å skape ett bedre liv for deg selv og de rundt deg. Det gjør at at du kan oppleve mer glede, frihet og kjærlighet i ditt liv. Hun kan svare deg på alle dine spørsmål, er ærlig å sier det du trenger å høre. Velkommen til en samtale Fra hjert til hjerte Santara

Les mer her
Ring:
815 68 389
Tast kode:
685
kr 32,90 pr. min

Bestill horoskop

Ditt årshoroskop, 12 måneder

Ditt årshoroskop, 12 måneder

Vinterhoroskop, 3 måneder

Vinterhoroskop, 3 måneder

Barnehoroskop

Barnehoroskop

Halvårshoroskop, 6 måneder

Halvårshoroskop, 6 måneder

NYHET! Karmisk horoskop

NYHET! Karmisk horoskop

NYHET! Yrkeshoroskop

NYHET! Yrkeshoroskop

Parhoroskop

Parhoroskop

Personlighets-horoskop

Personlighets-horoskop

Ring en av våre
ledige rådgivere

 

Origo

Norges synske origo. Svarer på alt mellom himmel og jord. Sjanser, Penger, Kjærlighet, Alternativt, Arv, Råd.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
636

 

Anna

Jeg har vært medial hele mitt liv. Det har gått i arv, både moren og bestemoren min er mediale. Jeg har alltid hatt sanne drømmer og har vært i stand til å forutse ting som skal skje. For meg har det alltid vært en del av livet mitt. Jeg har jobbet i mange bransjer og møtt mange mennesker som har befunnet seg i ulike stadier av livet, noe som har gitt meg et bredere perspektiv og større forståelse av storheten til det mediale og veiledningen som kan fås gjennom dette. Jeg er alltid ærlig, og det jeg ser erhva de vil formidle til deg fra den andre siden. Jeg formidler deres melding. Det er deg som er i sentrum og vi som leder deg. Jeg jobber også med tarot-kort hvis du ønsker det. Jeg har mange faste og fornøyde kunder som gir meg god tilbakemelding på det jeg formidler. Det er min eneste fasit om hva jeg forteller deg. 100% konfidensialitet er en selvfølge. Varmt velkommen til meg.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
414

 

Kari - healer/tarotist

Jeg har sterk intuisjon og en sterk evne til å lese energier. Jeg leser godt andre mennesker og leser og kanaliserer informasjon fra universet, om jorda og det som vil skje i verden ,eks ,jordskjelv, krig, syklusskifte ,vulkaner og terror.. Jeg renser hus for energier, avdødekontakt, har en dyp forståelse av menneskets bevissthet,og adferd. Kunnskap om tarotkunsten sitter godt. Jeg er en kvinne på 50 år,jeg har jobbet som frisør i 28 år av mitt liv, jeg er veldig glad i mennesker og liker godt å hjelpe,. Jeg er en veldig empatisk dame og ytterst sensitiv, evner har jeg hatt hele livet ,men ble over 30 år før jeg riktig skjønte hva det var og begynte å utvikle meg på høyere plan. Har alltid vært kreativ og likt å utforske å lære og har blitt ganske klok og vis med årene. Jeg har valgt å leve på den positive siden av livet, etter mye motgang og sykdom, som jeg også har med meg. Jeg lever med diagnosen langvarig posttraumatisk stress lidelse og veien til det gode liv, har vært lang, men det jeg selv har erfart og tillegg mine evner, gjør at min spesialitet er å jobbe med mennesker som sliter psykisk. Jeg har siden jeg begynte å praktisere som Tetha.healer og veileder og har hjulpet hundrevis ,både her jeg bor og ellers i landet. Jeg elsker tarotkortene mine, den kunsten er bare så gøy å jobbe med, kortene snakker til meg, til den enkelte som får Reading. Jeg har aldri vært på tarot-kurs, men er selvlært der jeg får ofte kanalisert også hva den enkelte skal få informasjon om,under en samtale. Jeg bruker mye humor, er en god lytter og har kloke råd å komme med i forhold til relasjoner, jobb, økonomi,eller hva det måtte være spørsmål om. Jeg har god kunnskap om tankemønstre og holdninger vi mennesker bør jobbe med for å få et bedre liv, med mer trygghet og tillit, både til oss selv og andre,jeg har gode tilbakemeldinger på tid. Jeg jobber også med avdødekontakt innimellom,og rensing av hus,og under mine behandlinger på benk er det ofte avdøde forfedre kommer på besøk med beskjeder, eller bare for å hilse på. UTDANNING/SKOLER/KURS: Jeg er sertifisert Tetha-healer via Vienna Stibal 2009-2011,,kurset som Acess Bars behandler,2013-2014,Kurs i Mediumskap 2015,kurs i Rebirthing,februar 2017.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
778

 

Deivi - Klarsynt

Hei og velkommen til meg. Jeg har vært synsk siden barndommen. Når du ringer til meg, trenger du ikke å si noe. Jeg starter hver samtale med å lese deg. Dette gir deg en sjanse til å vite om jeg faktisk kan gjøre det jeg utgir meg for å kunne. Deretter kan vi gå inn i flere detaljer ved å stille bestemte spørsmål. Mine indiske røtter påminner meg daglig om hvordan naturen, dyrene og alt rundt oss hjelper oss. Vi trenger bare å lære å se og forstå hva universet prøver å si. Jeg bruker alle våre elementer og tror at det levende vesen er det femte elementet. Som du kan se bildene som er her, er Sol, Vind, Vann, Jorden, Meg og selvfølgelig kjærlighet den største makt. Bor i Sverige, men jobber også via telefon i Norge og Danmark. Reise mye for å hjelpe med rensing og av plasser og bosteder. Kurser i åndelig utvikling som kan gjøres via telefon og ansikt til ansikt. Utdanning / Skoler / KURS: Mine gaver har kommet godt til nytte i mitt yrke som sykepleier. Som sykepleier, mor, kvinne, venn og samtalepartner, har min sterke intuisjon og min synskhet hjulpet andre.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
520

 

Rahilii

Mer enn 35 års erfaring fra egen naturmedisinsk praksis, mer enn 15 år med egen skole og kursvirksomhet innen naturmedisin og forskjellige kunstneriske teknikker. Svarer ikke på utfall av rettssaker, sykdom, bortkomne dyr og mennesker. Har jobbet på teletorglinjer med spå siden 2003. Gjennom hele oppveksten trodde jeg at alle så og hörte og fölte på samme måte som meg. At alle andre var sensitive som meg, visste ting, og utfall av hendelser, som meg. At alle andre også husket hendelser som ikke var fra denne verden.... inntil jeg i puberteten forsto at slik var det ikke. Det ble innimellom avstand mellom mine jevngamle og meg fordi det ikke var noen å snakke med om alt jeg så, hörte og visste. ? Ettersom årene gikk ble jeg mer fortrolig med at det bare var sånn at jeg forutså en del ting og visste en hel del som ingen hadde fortalt. Det var en hjelp mange ganger, men også til tider ubehagelig å vite at noe skulle skje som jeg ikke kunne varsle om fordi jeg ikke visste hvor det skulle oppstå. Fra tidlig i livet har jeg värt kreativ og fått utlöp for det gjennom ulike uttrykksmidler. Jeg jobber med farge i tekstiler, malerier, skulpturer og glass. Det hörer sammen med den mediale siden. Alt har farge! Farge healer (om man slipper det til), lyd healer, naturen healer på ulikt vis. Det siste er alt fra en stille plass i naturen, naturlyder, en vandring eller bearbeidelse av noe naturen selv gir (f.eks.linement eller shampoo m.m. laget av urteekstrakt o.l.). Mennesket er i utgangspunktet gitt evnen til å heale seg selv for å holde balansen. Når det blir for stor ubalanse, for mye press, for mange ting å forholde seg til, for mange inntrykk, kan denne evnen svekkes eller delvis forsvinne fordi vi glemmer at den er der. Noen er gitt litt större porsjon av denne evnen og får lov til å väre en forlengelse av den store kjärlighetskraften som kan nå ut til et annet menneske og hjelpe vedkommende til å finne tilbake til balansen hos seg selv. De aller fleste har nok med seg selv og healingkraften rekker til det. I dyp ärefrykt og med stor ydmykhet har jeg fått lov til å väre en del av denne store kjärlighetskraften og jeg har fått lov til å rekke ut hånden til et annet menneske for å hjelpe vedkommende videre på en eller annen måte. Om det foregår via en samtale ansikt til ansikt eller via telefon går nesten ut på det samme. Det skjer alltid en healing i en samtale og den kan fortsette lenge etter at vi har avsluttet samtalen. Hvis en person önsker at jeg fortsetter med fjernhealing så spör jeg om jeg får skrive inn vedkommende i min healingjournal slik at jeg kan fortsette å sende fjernhealing på ubestemt tid. Jeg holder kurser i Bach blomstermedisin, aromaterapi, healing og skulptur- og bilde. Utdanning/skole/kurs: Et langt livs vandring gjennom flere land. Utdanning fra England, Frankrike, Sverige, Danmark og Norge.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
657

 

Sonja

Hjelp - Hva skal jeg gjøre? Ikke bekymre deg - Vi løser dette sammen! Jeg har verktøyene for å hjelpe deg, fordi jeg er født klarsynt, medial, har en veldig sterk intuisjon. Har lærerutdanning og lang erfaring med å jobbe med mennesker. I nesten 30 år har jeg jobbet som spesialpedagog og lifecoach og har hjulpet mennesker med å løse forskjellige konflikter og situasjoner. Det viktigste for meg er at du finner lykke og din indre fred. UTDANNING/KURS: Spesialpedagog, grunnskolelærer. Kurs i: psykologi, psykiatri, filosofi, forskjellige kulturer, tarot, engelkort, spillkort, astrologi, numerologi, intuisjonsutvikling og livsveiledning Jeg er født klarsynt, veldig intuitiv, medial og ser i bilder. Menneskers oppførsel som individ og i ulike relasjoner, i kriser, og når han/hun står ved et veivalg, har alltid vært interessant for meg. Hvordan løser vi mennesker forskjellige problemer og konflikter? I mitt 30-årige arbeidsliv som spesiallærer og livscoach innså jeg at vi trenger noen som virkelig lytter til oss, gir verktøy, bekreftelse og ros når vi finner løsninger på våre problemer. Derfor er jeg her for deg nå! Når jeg hjelper deg bruker jeg min medfødte klarsynthet og sterke intuisjon, astrologi, tarotkort, englekort og bordskort og numerologi, samt min lange erfaring med å jobbe med mennesker. Jeg er treffsikker, ærlig og gir klare svar i min veiledning. Dette liker mine faste kunder. En annen styrke er at jeg har kjennskap til forskjellige kulturer, ettersom jeg har reist mye og jobbet med mennesker fra forskjellige deler av verden. Jeg snakker svensk, litt norsk, finsk og engelsk For meg er det viktigst å hjelpe deg med å finne lykke og harmoni! Ikke bekymre deg - Vi løser dette sammen!

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
827

 

Sandra

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
745

 

Anna - Medial & Klarsynt

Klarsynt veileder Jeg er en dame med klarsyn. Jeg tar inn info i form av ord og setninger, og noen ganger som bilder. Jeg er god på relasjoner og kan fornemme energier og følelser. Jeg ønsker å bidra til å hjelpe deg med råd og veiledning når det gjelder hele ditt liv. Lurer du på hvor din kjæreste står eller om dere passer sammen? Eller se på tid. Ring meg så skal jeg hjelpe deg. Velkommen skal du være!

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
414

 

Deivi

Hej och välkommen till mig. Jag har varit synsk sedan barnsben. När du ringer mig behöver du inte säga något. Jag börjar varje samtal med att läsa av dig. Detta ger dig en chans att veta om jag faktiskt kan det jag utger mig för att kunna. Därefter kan vi gå in mer detaljerat genom att du ställer specifika frågor.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
520

 

Hilde Ira

Jeg er klarsynt, healer og har medial kontakt. Jeg er også tarotist. Evnene mine er medfødte, og siden tyveårene har jeg lekt, forsket og prøvd ut av ren nysgjerrighet. Siden 2012 har jeg satset profesjonelt og videreutviklet meg gjennom Arthur Findlay College, College for Psychic Science.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
652

 

Kari - Psykisk-healer/tarotist

Tarotist/klarsyn,kjærlighet,jobb,økonomi.gode tilbakemeldinger på tid..sertifisert tetha healer/coach,velkommen til samtale :-)

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
778

 

Einar

Einar har erfaring med tarot og spå siden 2002 og har siden da hjulpet mange mennesker. Han er medmenneskelig og har beroliget mange med sin lune stemme og sindige væremåte. Du kan være trygg på at Einar tar deg svært seriøst og ser ting fra flere sider. Hans intuisjon er sterk og han gir klare og tydelige svar. Meget populær rådgiver.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
652

 

Origo - Synsk

Norges synske origo. Svarer på alt mellom himmel og jord. Sjanser, Penger, Kjærlighet, Alternativt, Arv, Råd.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
636

 

RAHILII

Medial veiledning, klarsynt, healer. Har flere hjelpemidler om du önsker det. Tarot, englekort, pendel og annet,men jeg kjenner fort på meg hvilke energier du har å jobbe med. Tolker drömmer og kraftdyr.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
657

 

Sonja - Synsk Veileder

Endelig tilbake. Erfaren synsk veileder, ser seriøst for deg. Kun ærlige og tydelige svar. Du kan spørre om alt. Mvh Sonja

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
827

 

Santara

Santaras evner, visdom og erfaringer bruker hun for at du skal utvikle ditt fulle potensiale i deg ,samt bli mer klar over hva som foregår i og rundt deg. Hun er klarfølt og klarhørt, leser lett energi og får beskjeder som hun videreformidler til deg på en ærlig, jordnær, og medfølende måte. Via samtaler kanaliserer hun fra sjel til sjel for å bevisstgjøre deg om din situasjon. Hun bruker ingen hjelpemidler og du får healing samtidig når du snakker med henne. Santara har i de siste 18 årene holdt workshop og kurs med enkle nøkler til å gi-slipp på gamle mønstre og illusjoner. Santara vet hva som foregår i denne transformasjonen vi nå er i og kan gaide deg videre for at du skal bli mer bevisst på å skape ett bedre liv for deg selv og de rundt deg. Det gjør at at du kan oppleve mer glede, frihet og kjærlighet i ditt liv. Hun kan svare deg på alle dine spørsmål, er ærlig å sier det du trenger å høre. Velkommen til en samtale Fra hjert til hjerte Santara

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
685

 

 
Minfremtid er en ledende aktør av spåtjenester på telefon og internett. Vi har mange rådgivere med forskjellig kompetanse. Våre rådgivere er mediale og benytter seg av hjelpemidler som tarotkort, pendel, runer samt andre teknikker. Du finner mer informasjon om hver rådgiver i oversikten over rådgivere. For å kontakte en rådgiver, ringer du 815 68 389 og trykker koden for din valgte rådgiver. Du blir da satt i direkte kontakt med rådgiveren. Tjenesten koster 32,90,- per minutt fra du får svar. Fakturagebyr på kr 45 tilkommer, samt startavgift på kr 59. Flere spørsmål? Les våre brukerbetingelser. Ringer du fra bedriftstelefon? Endre din fakturaadresse.
Kundeservice: post@pregonor.se, 815 68 255. Åpningstider fra 10:00 – 14:00, mandag til torsdag. Ans: Pregonor AB