Karma

 Klikk på et tall og les om din karma idag.

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Ring en av våre
ledige rådgivere

 

Origo

Norges synske origo. Svarer på alt mellom himmel og jord. Sjanser, Penger, Kjærlighet, Alternativt, Arv, Råd.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
636

 

Anna

Jeg har vært medial hele mitt liv. Det har gått i arv, både moren og bestemoren min er mediale. Jeg har alltid hatt sanne drømmer og har vært i stand til å forutse ting som skal skje. For meg har det alltid vært en del av livet mitt. Jeg har jobbet i mange bransjer og møtt mange mennesker som har befunnet seg i ulike stadier av livet, noe som har gitt meg et bredere perspektiv og større forståelse av storheten til det mediale og veiledningen som kan fås gjennom dette. Jeg er alltid ærlig, og det jeg ser erhva de vil formidle til deg fra den andre siden. Jeg formidler deres melding. Det er deg som er i sentrum og vi som leder deg. Jeg jobber også med tarot-kort hvis du ønsker det. Jeg har mange faste og fornøyde kunder som gir meg god tilbakemelding på det jeg formidler. Det er min eneste fasit om hva jeg forteller deg. 100% konfidensialitet er en selvfølge. Varmt velkommen til meg.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
414

 

Kari - healer/tarotist

Jeg har sterk intuisjon og en sterk evne til å lese energier. Jeg leser godt andre mennesker og leser og kanaliserer informasjon fra universet, om jorda og det som vil skje i verden ,eks ,jordskjelv, krig, syklusskifte ,vulkaner og terror.. Jeg renser hus for energier, avdødekontakt, har en dyp forståelse av menneskets bevissthet,og adferd. Kunnskap om tarotkunsten sitter godt. Jeg er en kvinne på 50 år,jeg har jobbet som frisør i 28 år av mitt liv, jeg er veldig glad i mennesker og liker godt å hjelpe,. Jeg er en veldig empatisk dame og ytterst sensitiv, evner har jeg hatt hele livet ,men ble over 30 år før jeg riktig skjønte hva det var og begynte å utvikle meg på høyere plan. Har alltid vært kreativ og likt å utforske å lære og har blitt ganske klok og vis med årene. Jeg har valgt å leve på den positive siden av livet, etter mye motgang og sykdom, som jeg også har med meg. Jeg lever med diagnosen langvarig posttraumatisk stress lidelse og veien til det gode liv, har vært lang, men det jeg selv har erfart og tillegg mine evner, gjør at min spesialitet er å jobbe med mennesker som sliter psykisk. Jeg har siden jeg begynte å praktisere som Tetha.healer og veileder og har hjulpet hundrevis ,både her jeg bor og ellers i landet. Jeg elsker tarotkortene mine, den kunsten er bare så gøy å jobbe med, kortene snakker til meg, til den enkelte som får Reading. Jeg har aldri vært på tarot-kurs, men er selvlært der jeg får ofte kanalisert også hva den enkelte skal få informasjon om,under en samtale. Jeg bruker mye humor, er en god lytter og har kloke råd å komme med i forhold til relasjoner, jobb, økonomi,eller hva det måtte være spørsmål om. Jeg har god kunnskap om tankemønstre og holdninger vi mennesker bør jobbe med for å få et bedre liv, med mer trygghet og tillit, både til oss selv og andre,jeg har gode tilbakemeldinger på tid. Jeg jobber også med avdødekontakt innimellom,og rensing av hus,og under mine behandlinger på benk er det ofte avdøde forfedre kommer på besøk med beskjeder, eller bare for å hilse på. UTDANNING/SKOLER/KURS: Jeg er sertifisert Tetha-healer via Vienna Stibal 2009-2011,,kurset som Acess Bars behandler,2013-2014,Kurs i Mediumskap 2015,kurs i Rebirthing,februar 2017.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
778

 

Deivi - Klarsynt

Hei og velkommen til meg. Jeg har vært synsk siden barndommen. Når du ringer til meg, trenger du ikke å si noe. Jeg starter hver samtale med å lese deg. Dette gir deg en sjanse til å vite om jeg faktisk kan gjøre det jeg utgir meg for å kunne. Deretter kan vi gå inn i flere detaljer ved å stille bestemte spørsmål. Mine indiske røtter påminner meg daglig om hvordan naturen, dyrene og alt rundt oss hjelper oss. Vi trenger bare å lære å se og forstå hva universet prøver å si. Jeg bruker alle våre elementer og tror at det levende vesen er det femte elementet. Som du kan se bildene som er her, er Sol, Vind, Vann, Jorden, Meg og selvfølgelig kjærlighet den største makt. Bor i Sverige, men jobber også via telefon i Norge og Danmark. Reise mye for å hjelpe med rensing og av plasser og bosteder. Kurser i åndelig utvikling som kan gjøres via telefon og ansikt til ansikt. Utdanning / Skoler / KURS: Mine gaver har kommet godt til nytte i mitt yrke som sykepleier. Som sykepleier, mor, kvinne, venn og samtalepartner, har min sterke intuisjon og min synskhet hjulpet andre.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 389
520

 

 
Minfremtid er en ledende aktør av spåtjenester på telefon og internett. Vi har mange rådgivere med forskjellig kompetanse. Våre rådgivere er mediale og benytter seg av hjelpemidler som tarotkort, pendel, runer samt andre teknikker. Du finner mer informasjon om hver rådgiver i oversikten over rådgivere. For å kontakte en rådgiver, ringer du 815 68 389 og trykker koden for din valgte rådgiver. Du blir da satt i direkte kontakt med rådgiveren. Tjenesten koster 32,90,- per minutt fra du får svar. Fakturagebyr på kr 45 tilkommer, samt startavgift på kr 59. Flere spørsmål? Les våre brukerbetingelser. Ringer du fra bedriftstelefon? Endre din fakturaadresse.
Kundeservice: post@pregonor.se, 815 68 255. Åpningstider fra 10:00 – 14:00, mandag til torsdag. Ans: Pregonor AB